USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Луцьк прощатиметься з Петром Гордійчуком. Час і місце

30 Грудня 2015 10:00
У Луцьку відбудеться прощання з бізнесменом і просто видатною людиною Петром Гордійчуком, який загинув у ДТП.

Про це на власній сторінці у Facebook повідомив волонтер Руслан Телібський.

"Cпівчуття родині Петра Гордійчука і вічна пам'ять! Трагічна новина раптово сколихнула сьогоднішній день у волонтерській родині МдС і всього Луцька. Не стало нашого мецената і тата нашої координаторки проекту МдС Ирина Гордийчук – Петра Гордійчука, який загинув сьогодні в жахливій аварії під Ковелем разом з 3-ма іншими своїми знайомими. Волинь втратила ще одного патріота України! Пан Петро упродовж свого недовгого життя зумів допомогти багатьом людям і був невідмовним та чуйним до чужого людського горя. Велика втрата великої людини. Сумує вся луцька волонтерська родина і численні друзі та партнери пана Петра! Світла і вічна пам'ять! Від імені нашого проекту висловлюємо щирі слова співчуття сім'ї і родині. Прощання з Петром Гордійчуком, котрий очолював «Волиньавтомотосервіс» відбудеться завтра - 30 грудня о 12:00 годині у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору. Усі бажаючі бійці і друзі нашого проекту можуть долучитись до нас і спільно скласти щирі співчуття родині та провести в останню путь волинського мецената разом з нами. Збираємось об 11:50 біля входу у воріт Собору", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що ДТП з трагічними наслідками сталася сьогодні, 29 грудня біля селища Голоби Ковельського району. Згідно з оперативними даними, в результаті аварії – четверо загиблих, серед них – генеральний директор підприємства Петро Гордійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus