USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Луцьк приберуть за 20 млн

6 Січня 2019 19:35
На послуги з прибирання та підмітання вулиць протягом року в Луцьку спрямують 20 мільйонів гривень. Ще 1,5 мільйона гривень заплановано витратити на збирання побутових відходів.

Два тендери на згадані послуги оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 8 та 29 січня.

Перші відкриті торги, очікуваною вартістю 20 мільйонів гривень, включають послуги з прибирання та підмітання вулиць, які надаватимуться у період із березня до листопада 2019 року.

Мова йде про санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, схилів, скверів міста, полив насаджень, а також вивезення сміття на полігон твердих побутових відходів у селі Брище.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, погоджених із департаментом ЖКГ, забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається, наявність GPS-навігації на техніці, очищення від ґрунту та порослі територій вздовж дорожніх бордюр зі сторони газону та тротуару, а також дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Своєю чергою, на послуги зі збирання побутових відходів до 31 грудня цього року в Луцьку планують витратити 1,5 мільйона гривень.

Йдеться про збір, вивезення та захоронення безгосподарних твердих побутових відходів та встановлення євроконтейнерів для збору відходів під час проведення масових заходів у місті.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованих автотранспортних засобів, обладнання та працівників відповідної кваліфікації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus