USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцьк прикрасили новою ілюмінацією. Фото

5 Січня 2019 22:18
Цього року Луцьк радує містян казковою ілюмінацією на новими святковими локаціями, які створили у новорічну атмосферу європейського рівня.

Зі слів першого заступника міського голови Григорія Недопада, лучан чекають нові цікавинки вже найближчим часом, а в подальшому святкового оздоблення ставатиме все більше.

Так, на кільці вулиць Набережна-Шевченка з'явилась нова святкова інсталяція, яка прикрасила перехрестя і подивувала оригінальним рішенням.
Святкове оздоблення з'явилося і на мосту в районі Привокзального ринку, а також на перехресті вулиць Львівської та Володимирської. Оригінальні сяючі кулі прикрасили й кільце на виїзді з міста на вулиці Рівненській.

«Ілюмінація на мосту біля Варшавського ринку не буде демонтована після закінченні святкового періоду, – зауважив директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Юрій Крась. – Вона слугуватиме в подальшому для відзначення інших урочистих подій і свят у нашому місті».

«Приємно, що люди радіють новим святковим атракціям. Надалі будемо оздоблювати ще більше вулиць у Луцьку, – зазначив Григорій Недопад. – Лучан чекають кілька святкових новинок вже найближчим часом. Нову ілюмінацію, яку люди бачать сьогодні, ми запланували ще у період минулих свят, і результат дійсно виправдовує докладені зусилля. Гостям та мешканцям міста варто скористатися нагодою і оглянути всі нові локації, яких стало дійсно набагато більше».

Наступного року в Луцьку обіцяють додавати нові елементи оздоблення в різних районах міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
таксист Показати IP 5 Січня 2019 23:39
на набережній вже вітер похилив
Ігор Показати IP 6 Січня 2019 07:12
Дуже гарно! Скоро буде як в Дубаї))).
радниця департаменту Показати IP 6 Січня 2019 07:22
Ну прямо Дубаї.
Перемоги Показати IP 6 Січня 2019 08:59
Краще б освітлення зробили нормальне, світлодіодне і яскраве, кому ті свистульки треба - вони на пару днів, а світло треба круглий рік!
До Григорія Недопада Показати IP 6 Січня 2019 15:21
Ви краще встановіть камери відеоспостереження в місті, а потім звітуйте, а не хвалитеся про нові ілюмінації)))))
Лучанка Показати IP 7 Січня 2019 00:02
Вам люди не догодиш!!!Дійсно дуже гарно прикрашено,молодці!Любо глянути

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus