USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перша за 50 років реконструкція очисних: Луцьк став центром інтересів європейських бізнес-компаній

3 Серпня 2023 16:26
У Луцьку 3 серпня відбулася попередня зустріч КП «Луцькводоканал» із представниками багатьох країн Європи, які виявили зацікавленість до участі в тендері щодо реконструкції очисних споруд в селі Липляни.

Як повідомляє Луцька міська рада, капітальна реконструкція очисних споруд Луцька відбудеться вперше за 50 років.

«Приємно вразила велика кількість гостей з країн Європи і світу, зокрема з Франції, Туреччини, Азербайджану, Литви, Польщі, Італії, Греції, а також із України. Представники багатьох компаній із восьми країн проявили велику зацікавленість у проєкті реконструкції очисних споруд. Високий рівень довіри і зацікавленості закордонних партнерів – це результат успішної діяльності керівництва Луцької громади і КП «Луцькводоканал» у питанні залучення інвестицій і реалізації міжнародних проєктів на користь Луцької громади. Луцьк зарекомендував себе як надійний партнер, що виконує узяті на себе зобов’язання. Тому кількість закордонних партнерів та інвесторів зростає, а КП «Луцькводоканал» докладає зусиль, аби інфраструктура підприємства підтягувалася до європейського рівня», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: У Луцьку за 13 млн євро проведуть реконструкцію систем водопостачання та водовідведення

Під час зустрічі учасники ознайомилися з об’єктом реконструкції, провели робочі консультації і на початку вересня нададуть пропозиції щодо свого бачення процесу виконання робіт.

Відтак заплановано наступний крок – визначення переможця тендеру і перехід до виконання робіт, запланованих проєктом реконструкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 3 Серпня 2023 18:17
А хто-небудь дасть відповідь на питання: "Коли у Луцьку перестане см...іти?"
Робіть хоч щось ! Показати IP 3 Серпня 2023 18:44
Нас не цікавлять ваші наміри - нас цікавлять ваші можливості ! За останні часи отой ВодокАнал стільки впарив лучанам грандіозних мегаархісуперпроектів - ось тільки з того всього на практиці анічогісіньго не реалізовано ! І якесь фото мотовила зі шнеком на мікросхемах з нанотехнологіями Маска, і інтерв'ю Гуменюка з фотографіями по об'єму тягне на обсяг багатотомної поетичної спадщики Лесі Українки, а в Луцьку як стояв сморід так і стоїть ! Язиком молоти - то не мішки носити !
Народна прокуратура до Робіть хоч щось ! Показати IP 3 Серпня 2023 20:41
І все ж ви не об'єктивні. згадайте минулі осінь та зиму, коли русня била по об'єктах інфраструктури. От якраз водоканал показав, що був здатний, попри проблеми,забезпечувати містян водою. Бо наперед передбачав можливі труднощі. чого не скажеш про Обленерго. останні навіть коли вже по всій Україні були прильоти по підстанціях, не зробив абсолютно нічого, щоб їх захистити. Все чесався, думав, розхитувався, якто провести тендери на закупівлю захисних засобів. Поки, врешті, не були уражені підстанції Луцька і Ковеля. І в подальшому були незрозумілі вимкнення на 10-12 годин щодня, чого не було в містах у південних і східних областях України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus