USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Грали 28 команд: у Луцьку визначили переможців турніру з волейболу серед шкіл. Фото

30 Листопада 2023 17:43
Упродовж чотирьох днів у Луцьку тривали змагання з волейболу серед навчальних закладів громади. Переможців на майданчику ОДЮСШ визначали у двох категоріях: гімназії та ліцеї. Загалом до участі долучилися 28 збірних команд, із яких – 20 ліцеїв та 8 гімназій.

Організував змагання Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з департаментом молоді та спорту й департаментом освіти Луцької міської ради та за підтримки Федерації волейболу міста Луцька.

У протистояннях між гімназіями третє місце здобула двадцята, здолавши в бронзовому матчі приватну школу «Скарбниця мудрості». У фіналі зійшлися гімназії № 12 та № 3. Остання після двох поспіль партій святкувала перемогу.
Читати ще: У Луцьку відкрили волейбольний сезон: новостворений «ОДЮСШ-Університет» гратиме в Першій лізі

У турнірі між ліцеями за чемпіонство боролися аж 20 колективів. До фінальної четвірки потрапили учні ліцею № 4, але зупинилися за крок до медалей. Їх здолав ліцей № 9, який не упустив рук після поразки в першій партії, вигравши дві наступних та отримавши бронзові нагороди в підсумку.
Фінальний матч теж подарував камбек. Ліцей № 18 у першій партії із солідним відривом у 9 очок переграв ліцей № 26. У другій суперники відновили рівність – 22:25, а в третій дотиснули своїх візаві. Таким чином ліцей № 26 здобув чемпіонство.
Менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський переконаний, що в нинішній час важливо влаштовувати дитячі та учнівські змагання, щоби подарувати молодшому поколінню гарні емоції.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» традиційно долучився до спортивних змагань у громаді, забезпечивши спортсменів нагородами. Також ми завжди підтримуємо нашу ініціативну молодь, допомагаємо їм ставати кращими. Приємно було спостерігати за перебігом турніру, адже тут зібралося чимало хороших колективів», – відзначив Тарас Осадовський.
Читати ще: У Луцьку – міжшкільні змагання з кіндерболу для дівчат: хто переміг. Фото

Привітав спортсменів представник департаменту освіти Луцькради Святослав Козачук, який побажав учасникам перемог та спортивного розвитку. А президент Федерації волейболу міста Луцька Дмитро Піддубний під час вітального слова зазначив: приємно, що міська влада спільно з благодійниками продовжують влаштовувати змагання для дітей.
Читати ще: На чемпіонаті Луцька з волейболу змагалися шість дівочих команд: хто переміг. Фото

По завершенню турніру переможці та призери отримали пам’ятні нагороди. Кращими гравцями в складах команд стали: Олександр Соколов-Озеров (ліцей № 14), Дарина Ковальчук (ліцей № 9), Домініка Різник (ліцей № 18), Андрій Накоскін (ліцей № 26), Дан Миронюк (гімназія «Скарбниця мудрості»), Максим Дацук (гімназія № 20), Дарина Хом’як (гімназія № 12), Денис Мартинюк (гімназія № 3).

Кращими гравцями всього турніру визнали Мар’яна Сороку (ліцей № 18) та Богдана Наумлюка (гімназія № 3). Завершили змагання спільним виконанням Державного Гімну України.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus