USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк втратив ще двох Захисників: на війні загинули Олександр Баранов та Анатолій Малесик

28 Листопада 2023 19:55
На жаль, Луцька громада має ще дві втрати. На війні загинули лучани Олександр Сергійович Баранов та Анатолій Анатолійович Малесик.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Лучанин Баранов Олександр Сергійович, 22.01.1984 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду кулеметника 2 відділення 1 взводу оперативного призначення 2 роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 3 батальйону оперативного призначення.

Солдат Баранов Олександр Сергійович загинув 24.11.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Новопрокопівка Запорізької області.

Лучанин Малесик Анатолій Анатолійович, 17.02.1994 року народження був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду номер обслуги кулеметного відділення кулеметного взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Солдат Малесик Анатолій Анатолійович загинув 27.11.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Берестове Донецької області.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам. Вічна пам’ять та незгасна слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українка Показати IP 28 Листопада 2023 23:22
Немає слів, молоді хлопці пропадають, нема кому зупинити злочинців московських, жменьку рашистів, які керують злочинним нападом на нашу Україну. Щирі співчуття родинам воїнів і вічна слава героям!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus