USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Луцьк і Ковель наступного тижня залишаться без опалення?

4 Лютого 2009 13:50
Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Василь Дмитрук під час наради 4 лютого повідомив, що існує ймовірність відключення теплогенеруючих підприємств двох найбільших міст області, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Дмитрука, станом на сьогодні по підприємствах теплокомуненергетики чотирьох міст існує заборгованість за спожитий газ. Ця цифра з початку опалювального періоду становить 40 мільйонів гривень.
 
Як зазначив Василь Дмитрук, учора відбулася селекторна нарада, яку проводив заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Володимир Тріколіч. Пан Тріколіч проінформував, що наступного тижня потрібно провести відключення по Волині, зокрема по Луцьку та Ковелі, де рівень оплати є низьким. Також підприємствам теплокомуненергетики двох найбільших міст Волині не виділили ліміти на споживання природного газу.
За словами пана Дмитрука, сьогодні у нього була розмова з керівниками цих міст. За словами заступника волинського губернатора, цю проблему потрібно вирішувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 14:24
ну що доїздилися
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 15:32
Абалдєть!!!!!!!!!!!!!!!
Вінстон Показати IP 4 Лютого 2009 16:53
а мені [вирізано - цензура]! біля мене ліс рядом!
Анонім Показати IP 4 Лютого 2009 18:51
Наша влада - [вирізано - цензура]! Якби була нормальна влада, то все булоб в порядку і таких дибільних тем не виникало б вобщє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus