USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк планують інформатизувати

6 Жовтня 2009 12:09
Програму інформатизації та автоматизації міста планують розробити протягом двох найближчих місяців. Про це заявив заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк на відкритті інноваційного форуму, присвяченого використанню інформаційних технологій в управлінні містом, підприємствами та установами різних форм власності. Інформує репортер «Волинських Новин».
Інноваційний форум, який триватиме з 6 по 7 жовтня Народному домі «Просвіта», зібрав близько 120 учасників не лише з України, а й закордону. Так, на з’їзді свою продукцію представлятимуть підприємства, науковці та розробники з Литви, Росії, Словаччини, міст Червонограда, Житомира, Луцька, Вінниці. Фінансування заходу здійснюється на кошти внесків учасників заходу.
Форум працюватиме у двох секціях. На першій у залі будуть представленні доповіді учасників щодо розроблених програм. У другій секції у виставковому залі учасники зможуть безпосередньо поспілкуватися, обмінятися досвідом і налагодити контакти.
Петро Гоцалюк вважає, що подібні форуми необхідні кожному місту України, в тому числі й Луцьку. «Форум стане поштовхом до розвитку міської програми інформатизації міста. А також стартом для наших місцевих підприємств, які працюють у галузі інформаційних технологій. Інше питання ― наскільки нам вдасться впровадити технології в життя. Проте, якщо принаймні частково налагодити цей процес – це буде серйозним успіхом», ― зауважив пан Гоцалюк.
Підприємці зізнаються, що форум для них є чудовою можливістю знайти потенційних клієнтів. «Подібні форуми потрібні як владі, так і бізнесу. Нам він допомагає побачити всіх зацікавлених осіб у сфері інноваційних технологій в одному місці», ― прокоментував Бєлєков Віталій, представник з Вінниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus