USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк прикрасять понад одинадцять тисяч українських прапорів

14 Серпня 2008 11:00
До свята Дня Державного Прапора в обласному центрі Волині планується різноманітна програма по його вшануванню, – інформує 14 серпня репортер «Волинських Новин».
У Дня Державного Прапора урочистості розпочнуться біля Волинської облдержадміністрації, де відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України. За словами начальника головного управління з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації Юрія Вербича, свято проходитиме за планом, затвердженим Президента.
Досить велику дискусію на засіданні організаційного комітету з підготовки та відзначення в Волинській області 17-ї річниці Незалежності України викликало питання почесного караулу біля державної символіки. Одним із варіантів стало можливе залучення до цієї справи курсантів військового ліцею. Окрім цього, пан Вербич висловив проханням до керівників відповідних підрозділів відремонтувати до свят фасади будівель.
Продовження отримає акція «Державний прапор у кожну родину», яка була започаткована в 2007 році. Цьогоріч роздаватимуть стяги, закуплені за кошт держави і міста (майже сім тисяч) та спонсорів (дві тисячі). У 2007-му лучани отримали приблизно 2100 прапорів, і, як зазначив пан Вербич, із кожним роком ця цифра тільки ростиме.
Також у рамках святкування заплановано урочисте підняття прапора біля Луцької мерії, проведення велопробігу по облцентру з українськими стягами та підняття великого Українського Прапору на В’їзній вежі Луцького замку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus