USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцьк стане найвелосипеднішим містом України? ФОТО

23 Травня 2009 12:30
Сьогодні велосипед уже асоціюють не з дідусем на «Україні», а із активним засобом пересування. Таку думку висловив президент Асоціації велосипедистів Луцька Дмитро Сандалов під час конференції в рамках Велофоруму-2009, – повідомляє 23 травня репортер «Волинських Новин».
 
Участь у конференції взяли велосипедисти із Луцька, Рівного, Ірпеня, Червонограда, Києва та інших міст. Також на Велофорум-2009 прибули гості із Любліна (Республіка Польща). Як розповів начальник відділу туризму та рекреації Луцької міськради Юрій Моклиця, основна мета заходу – об’єднання велосипедистів, обмін досвідом та контактами.
 
Отож, під час конференції Дмитро Сандалов розповів про досягнення Асоціації велосипедистів Луцька, якій цього року виповнився рік. За 2008 рік вони провели велодень, у якому взяло участь 400 учасників, та дванадцять нічних велоквестів. «Нам вдалось досягнути того, що тепер велосипед асоціюють не із дідусем на «Україні», а із активним засобом пересування»,  – підкреслив Дмитро Сандалов.
 
Також він розповів про найближчі цілі асоціації. Серед них – розробка велодоріжок, велопарк (байксіті), відкриття мережі велостоянок. За словами Юрія Моклиці, перші дві такі стоянки, які відповідатимуть усім нормам, встановлять уже завтра. Крім цього, до списку цілей президент асоціації додав ще одну глобальнішу – зробити Луцьк найвелосипеднішим містом України.
 
Основний шлях до досягнення усього цього начальник відділу туризму вбачає у тісній співпраці із владою. «Ми не Європа і не Америка. В наших умовах влада вирішує все», – зауважив Юрій Моклиця. Тому, на його думку, організації повинні шукати точки дотику із нею. Також підтримку можна отримати з боку бізнесу. Однак є один нюанс – ніколи не можна просто приходити і просити гроші, повинна бути налагоджена співпраця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Назар Правда Показати IP 23 Травня 2009 13:36
Цілком підтримую. Так тримати!!!
Анонім Показати IP 25 Травня 2009 13:02
+100
Wintererum Показати IP 25 Травня 2009 13:26
>зробити Луцьк найвелосипеднішим містом України Ага. З такими цінами на велотранспорт якраз таки... (
Анонім Показати IP 25 Травня 2009 17:46
Я не поняв!!! А де Шиба на велосипеді?
Віктор Показати IP 24 Травня 2010 18:38
Підтримую. Молодці. Надіюсь на підтримку інших велолюбителів, так як це потрібна справа для більшості населення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus