USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк - у ритмі британського джазу. ФОТО. ВІДЕО

3 Червня 2013 09:00
Гурт із Великобританії під назвою «Julian Thomas and Friends» «джазував» у Луцьку в рамках туру по Україні.
Вечір британського нео-джазу відбувся у пивному клубі «Майдан» 2 червня.

Менеджер групи «Julian Thomas and Friends» в Україні Сергій Андрєєв у коментарі «Волинським новинам» повідомив, що у Луцьку вони не вперше, адже в Україні група буває регулярно.

«Julian Thomas and Friends» тут дуже люблять, є свої слухачі. Уже сформувався великий фан-клуб людей у різних містах, які із задоволенням відвідують концерти», − додав менеджер гурту.

Зауважимо, що у Луцьку «Julian Thomas and Friends» відіграв останній концерт із туру в Україні. Також вони презентували новий альбом − «This fortress love».

У коментарі «Волинським новинам» саксофоніст гурту Михайло Зуєв, який родом із Луганська, розповів, що колектив йому подобається, адже у ньому немає гонитви за фінансовими цінностями.



На запитання, як потрапив у гурт, він усміхнувся і сказав, що не знає.
«Просто ми грали разом. Джуліану та хлопцям сподобалося, як я граю. І мені запропонували через рік поїхати у тур», − каже саксофоніст гурту.

«Ми просто відпочиваємо, дуріємо. Мені іноді здається, що вони молодші, ніж я (сміється). Менталітет у них не такий, як у нас: немає ніяких амбіцій чи пафосу», − додав Михайло Зуєв.

«Волинські новини» пропонують вам поринути у світ джазової музики та познайомитися із гуртом.

Нео-джаз від «Julian Thomas and Friends» слухала Наталка ВОСКРЕСЕНСЬКА


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Fly Показати IP 4 Червня 2013 00:13
Був на концерті)) вражень купа))) музика легка, пронизлива.. але так мало виступили!! надіюсь що «Julian Thomas and Friends» приїдуть ще
Наталка Показати IP 8 Червня 2013 13:30
Наталю.ю а ти молодець!!!
Natalka Voskresenska до Наталка Показати IP 9 Червня 2013 23:34
Спасибі!
Олександр Показати IP 20 Серпня 2013 19:13
файно як)))) переслухав кілька їхніх композицій! однозначно талановиті чоловіки! нехай приїздять у Луцьк ще.. з радістю піду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus