USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцьк уперше прийматиме волейбольний «Фінал чотирьох»

27 Березня 2012 13:34
Вперше в історії волинського волейболу «Фінал чотирьох» у жіночій Суперлізі відбудеться в Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі облфедерації волейболу.

Волейболістки «Континіум-Волинь-Університет» здолали на виїзді у Вінниці місцеву команду «Кряж-Медуніверситет». У першій грі наші землячки без особливих труднощів перемогли господарів з рахунком 3:0. А ось наступного дня поєдинок складався уже не так легко. Першу партію волинянки програли.

І для того, аби приймати у Луцьку один з фінальних турів другого етапу Чемпіонату України у Суперлізі, потрібно було усі наспупні сети закінчувати на свою користь і сподіватися, що «Сєвєродончанка» оступиться з «Галичанкою-ТНЕУ».

На щастя, підопічні Богуслава Галицького проявили характер і в підсумку здобули перемогу з рахунком 3:1. У свою чергу, сєвєродонецькі волейболістки несподівано поступилися тернопільчанкам в одній зі спарених ігор – 2:3 і втратили другу сходинку. Таким чином, вперше у волинській історії волейболу «Фінал чотирьох» відбудеться в Луцьку.

Уже цієї п'ятниці «Континіум-Волинь-Університет» на своєму майданчинку прийматиме «Сєверодончанку», у суботу – «Хіміка» з Южного, а в неділю – «Галичанку-ТНEУ».

Тренер луцького волейбольного клубу Богуслав Галицький сподівається, що підтримка місцевих глядачів допоможе команді. «Психологічно – це дуже важливо, адже тут свої вболівальники, які підтримують. Є свій серйозний фан-клуб. Тут відповідальність більша. Керівництво області та міста приходить, батьки, чоловіки, кохані. І це з одного боку добре, а з іншого – психологічний вантаж. Але це – фінальний етап, тому дівчата розуміють, що треба про все забути, відповідально поставитися до змагань і грати, грати, грати...»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VADIMYCH Показати IP 27 Березня 2012 16:31
УРА!!!!!!!!!!
qwerty Показати IP 27 Березня 2012 23:32
о котрій початок ігор?
Volejbol Показати IP 28 Березня 2012 05:18
Пятниця - о 16.00 Субота, неділя - о 12.00

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus