USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк в облозі «небезпечного післявоєнного витвору флори і науки»?

9 Липня 2009 14:33
Плантації високотоксичної рослини борщівника наступають на Луцьк із боку Рованців. На проблемі вкотре наголосили під час робочої наради в департаменті ЖКГ Луцької міської ради, – 9 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Чиновники стверджують, що є небезпека, що насіння вітром масово понесе на житлові квартали. Але, на жаль, ворог уже в центрі міста: джунглі з 4-5-метрових борщівників жахають лучан. Адже його сік викликає сильні опіки  аж до летального кінця.
 
Головний агроном Державної інспекції захисту рослин Микола Дідай вважає, що органи місцевого самоврядування мають ухвалити рішення про негайну боротьбу з небезпечним післявоєнним витвором флори і науки. «Це не є проблема – знищити борщівник. Головне – не дати висипатися насінню. Потрібно викошувати з весни рослину і через три роки її вдасться ліквідувати», – переконаний він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus