USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцька громада отримала автобус від благодійників

22 Березня 2024 14:13
Благодійний фонд «Добра справа» та громадська організація «Крила в дії» передали Луцькій громаді автобус «Мерседес» від благодійників з Німеччини. Цей транспортний засіб здійснюватиме соціальні рейси, сполучаючи село Брище та місто Луцьк.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що після адміністративної реформи виникли проблеми зі сполученням деяких сіл з містом Луцьк. Одним з них є село Брище, від жителів якого неодноразово отримували прохання про врегулювання ситуації з транспортом та потребі в додаткових рейсах для більшої зручності. За словами Ігоря Поліщука, проїзд буде безкоштовним. Основний акцент буде зроблено на людях пільгових категорій — пенсіонери, військовослужбовці, сім’ї загиблих ветеранів та люди з інвалідністю. Витрату на паливо та оплату праці водіям бере на себе Луцька міська рада.
Читати ще: Луцька художня школа передала захисникам зарядні станції

Також з Німеччини доправили 25 крісел колісних, 10 ходунків, одяг та засоби гігієни для жителів нашої громади, які потребують соціальної підтримки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Питання Показати IP 23 Березня 2024 15:36
Що за автобус стоїть на території центру відходів? Вже довгий час . Ніби теж переданий благодійниками....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus