USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Фонд «Тільки разом» провів тренінг спільно з Українським форумом благодійників

16 Травня 2016 19:29
Що таке благодійність та для чого вона потрібна? Як імідж впливає на свідомість суспільства? Яким має бути новостворений проект, аби досягнути успіху у соціальній сфері? - про це учасникам тренінгу на тему «Формування соціального іміджу: від персонального до організаційного» розповів відомий тренер у сфері благодійності та соціального іміджу, сертифікований консультант ILDS, модератор, кандидат політичних наук Руслан Бахтиєв.



Захід відбувся 16 травня у рамках співпраці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» із Українським форумом благодійників. Участь у тренінгу взяли представники Фондів розвитку навчальних закладів міста Луцька, які створені за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», голови громадських та благодійних організацій. Навчальний семінар відкрила заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Ірина Констанкевич. Вона зазначила, що спільно з Фондом вдалося створити умови для прогресивних ідей і середовище для розвитку. Про це інформують у прес-службі Фонду.



Активним учасником тренінгу став координатор проекту «Фонд розвитку навчальних закладів» за програмою «Сучасна освіта» Борис Смаль. Він розповів про досвід створення в обласному центрі одинадцяти благодійних Фондів.

Зі слів Руслана Бахтирєва, ще одним кроком до успіху є правильно створений імідж. Він повинен викликати позитивний асоціативний ряд, а для цього потрібно не боятися експериментувати, бути неподібним на інших, мати свій стиль, харизму, амбіції, чітку громадянську позицію тощо.



Експерт у сфері соціального іміджу Руслан Бахтиєв був приємно подивований ініціативною громадою Луцька, яка дбає про розвиток освітнього середовища. З його слів, йому імпонує ідея створення благодійних фондів розвитку ДНЗ і ЗОШ, яка ініційована Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». Він зазначив, що таким чином громада дбає про дітей та їхнє майбутнє, але робить це комплексно та з баченням перспективи у майбутньому. Тому на переконання консультанта, такі ідеї потрібно поширювати та розвивати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БЛАГОДІЙНІ РАХУНКИ У ШКОЛАХ ЗАМІСТЬ ГОТІВКОВИХ РАХУНКІВ: ЧОМУ ЦЕ ПРАЦЮЄ

Учасники тренінгу активно працювали в групах, умовно створювали, і популяризували свої благодійні фонди, вчилися робити цей процес максимально ефективним. Присутні залишилися задоволені навчальним семінаром, кажуть, почута інформація дасть змогу ще активніше працювати у сфері розвитку навчальних закладів та благодійності вцілому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан Бандера Показати IP 16 Травня 2016 23:53
па-русскі вчив тренер, певно, платили йому рублями за його науку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus