USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцька художня школа передала захисникам зарядні станції

22 Березня 2024 12:35
Луцька художня школа придбала для захисників зарядні станції за кошти, виручені від реалізації учнівських робіт на благодійному різдвяному аукціоні в США (Атланта, штат Джорджія).

Про це повідомляє Луцька міська рада.

20 живописних і графічних малюнків, виконаних учнями школи, на аукціон передали волонтери із США, представники благодійної організації «The International Bridge Collective» Лорен та Метт Філбек, які побували у Луцькій художній школі у жовтні 2023 року.
Читати ще: Луцькрада передала захисникам необхідне технічне обладнання

Діти щиро раділи зустрічі із захисниками, тішилися можливості долучитися до благодійності та зробити свій внесок у наближення Перемоги.
Присутня на зустрічі директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів подякувала колективу художньої школи за активну волонтерську діяльність, участь у благодійних мистецьких проєктах, побажала усім впевненості та непохитної віри у перемогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus