USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хоче зібрати 160 тисяч: у Луцьку кликун збирає кошти на зарядні станції для військових

25 Вересня 2022 21:11
Луцький кликун, обов’язки якого виконує музикант Андрій Єдинак, розпочав збір грошей на універсальні зарядні станції для українських військових.

Про це інформує Суспільне.

Щодня, незалежно від погоди, чоловік проходить 126 сходинок вежі, одягає спеціальний костюм і виконує Гімн України. «Колись сурмили на честь приїзду гостей у місто, а зараз сурмлю на честь і славу, збереження традицій нашої країни», – говорить лучанин.

Андрій Єдинак каже: планує зібрати 160 тисяч гривень, щоб придбати чотири зарядні станції для військовослужбовців.

Аби допомогли бійцям, лучанин створив у Facebook на своїй сторінці гру «квач-донат». «Тут наш пост, сюди люди кидають коментарі та прикріпляють скріни зі своїми донатами і передають квача своїм друзям», – зазначив музикант.
Лучанка Ірина Дмитрук розповіла, що навіть найменший благодійний внесок на ЗСУ дає чималі результати задля спільної перемоги України.

«Мені здається, що це класно й люди відгукнуться й спрямують кошти на ЗСУ. Ця війна стосується кожного з нас. Наш обов’язок підтримувати країну, і кожен нехай робить ті справи, які може на користь ЗСУ. Від війни не втомилася, хочу перемоги», – наголошує жінка.
Збір коштів триватиме до закриття туристичного сезону – до 14 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus