USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька міськрада лобіює бізнес киян?

24 Червня 2014 11:27
Профільне управління Луцької міськради просить взяти на баланс туристичний інтернет-проект, аби вмовляти готелі-ресторани Луцька платити київській фірмі гроші за рекламу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва вчора, 23-го червня.

«Торік ми реалізували проект віртуальної екскурсії «Луцьк у 3D», де кожен бажаючий може через інтренет відвідати цікаві експозиції в музеях міста, побачити Луцьк з висоти пташиного польоту. У цьому проекті є 55 наземних і 10 повітряних панорам. Ми просимо цей проект на баланс Центру туристичної інформації та послуг. Хочемо бути модераторами між готелями і фірмою виробником, аби проект розвивати», - пояснює начальник відділу Центру туристичної інформації та послуг Катерина Теліпська.

Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що в грудні 2013-го року Луцьк став віртуальним у 3d-форматі. Проект закупила Луцька міська рада за 42525 гривень у київської студії «3DTOUR.UA». Під час презентації відбувся конфлікт: студент звинуватив владу, що викрали його авторську ідею.

Хоча «Луцьк у 3D» і належить міській раді, однак, аби ресторани й готелі обласного центру могли у цьому інтерент-ресурсі розповісти про себе, необхідно заплатити столичним розробникам по 50 доларів США за одну панораму. Тобто мешканці міста муситимуть і надалі фінансувати приватну столичну фірму.

По завершенню розгляду цього питання, профільна комісія ухвалила проект рішення «Про передачу на баланс віртуальної екскурсії «Луцьк у 3D» комунальному підприємству «Центр туристичної інформації та послуг».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
псих ликарня Показати IP 24 Червня 2014 11:30
...кто то читал бред проэкта? почитайте!!!...Луцк стал виртуальным.Коля-стакан про**ал Луцк...ух Ты.
Бунда Показати IP 24 Червня 2014 16:49
ну і шо? Шо чочу - то і роблю. От посиджу на колінцях у Колі і він мені усе пробачить!!
Коля до Бунда Показати IP 24 Червня 2014 17:08
Ти не Будна, а Бунда-шмунда!)))
Бунді-шмунді до Бунда Показати IP 24 Червня 2014 17:11
Чочу-чочу=) Чоч собі далі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus