USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцька міська рада передала моторний човен для загону ССО «Любарт»

4 Серпня 2023 12:40
Луцька міська рада продовжує допомагати підсилювати обороноздатність захисників України в районах, де тривають бойові дії. Зокрема, для виконання військових завдань на півдні України Луцький міський голова Ігор Поліщук передав військовослужбовцям багатомісний моторний човен.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Плавзасіб придбано на прохання окремого загону Сил спеціальних операцій «Любарт», який зараз виконує бойові завдання у Херсонській області. Кошти на ці потреби – це одноденний заробіток працівників Луцької міської ради. Таким чином працівники органу місцевого самоврядування щомісяця з початку повномасштабної війни допомагають ЗСУ.
«Зазвичай ми купуємо нашим військовим автомобілі, а тут такий нестандартний випадок, – розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук. – Непросто було знайти цей катер, тому що після підриву дамби Каховської ГЕС дуже багато човнів по всій Україні викупили і відправили на Херсонщину. Але ми справилися з цим завданням. Знайшли катер, знайшли хороший японський мотор Suzuki на 40 кінських сил, щоб можна було швидко рухатися по воді. Придбали також необхідні додаткові запчастини, розхідні матеріали і передали нашим військовослужбовцям, які повезуть їх у зону бойових дій».
Нагадаємо, від 24 лютого минулого року на підтримку армії працівники міської ради зініціювали щомісячний збір коштів у розмірі свого одноденного заробітку, який проводять й до сьогодні.

Раніше ми писали, що захисники на фронті отримали від міськради три квадрокоптери DJI MAVIC 3 Fly more combo та супутниковий модем Starlink, 90 дронів Mavic 3 для військових, а також квадрокоптер «DJI Mavic 3 Fly More Combo» та зарядну станцію EcoFlow. А 26 липня Луцька міськрада на потреби армії передала позашляховик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus