USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Луцька міськрада отримала нове приміщення в центральному парку

23 Грудня 2017 23:35
Від нежитлового приміщення в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, яке звели незаконно, відтепер буде користь луцькій громаді.

Це питання розглянули під час пленарного засідання 36-ої сесії Луцької міської ради 22 грудня.

На розгляд депутатів винесли Проект рішення «Про прийняття у міську комунальну власність територіальної громади міста Луцька нежитлового приміщення у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, що на вул. Глушець».

Підтримати проект закликав депутат Павло Данильчук.

«Це незаконно збудоване приміщення міська рада бере на свій баланс, і відтепер воно стає власністю громади Луцька, це дуже правильне рішення. Втім, є питання, чи вже сформована конкретна пропозиція, як використовувати це приміщення», - поцікавився Данильчук.

Пояснив йому депутат Борис Смаль.

«У Луцькраді є потреба у приміщеннях в кількох структур, тому говорити кому воно буде надане для користування можна буде тоді, коли ми його приймемо. Усе потрібно робити поступово. Вже коли воно буде в нас, тоді фахівці проаналізують як ефективніше використовувати вільні площі», - сказав депутат.

Присутні підтримали пропонований проект рішення.

Своїм рішення депутати зобов’язали виконавчі структури прийняти в комунальну власність нежитлове приміщення загальною площею 195 кв. м.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЄвроЛуцьк Показати IP 24 Грудня 2017 08:22
Невже там зроблять туалет і не будуть ср**ти в кущах?
11 Показати IP 24 Грудня 2017 09:09
Власність громади . А обіскарець данильчук комусь його потім продасть . Але у власність громади .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus