USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцька міськрада відправила на передову бус, рації, бронежилети й тепловізор на понад пів мільйона

20 Червня 2022 16:26
Луцька міська рада та Центральний пункт допомоги продовжують дбати про бійців стрілецького батальйону 14-ї окремої механізованої бригади. Допомагає їм у цьому й Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Як повідомили 20 червня у Луцькій міській раді, цього разу за кошти травневого одноденного заробітку працівників міськради, придбали пасажирський автомобіль Volkswagen Transporter, 6 високоякісних рацій Hytera, а також ретранслятор, що значно посилює дію рацій та кодує їх. Це дороговартісна річ, яка коштує 150 тисяч гривень. Також закупили тепловізор та 25 бронежилетів для захисту бійців.

«Автомобіль, рації, ретранслятор та тепловізор коштують 500 тисяч гривень. Це пожертви працівників Луцької міської ради. А бронежилети закуплено за кошти, які зібрали працівники КП «Луцькводоканал» та освітяни нашої громади», – повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Читати ще: Автомобіль, одяг, продукти: воїнам 14-ї ОМБР передали чергову допомогу з Луцька

Окрім того, Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав на передову вкрай необхідний для військових дрон DJ Mavic 3, а також засоби знезараження води та м'ясні консерви. Все це зараз відправляється на передову.

Читати ще: «Тепер добра й любові має бути значно більше». Катерина Шкльода – про 11 років Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

«Фонд від початку повномасштабного вторгнення допомагає військовим частинам за їхніми запитами. А вони найрізноманітніші: від транспортних засобів до продуктів харчування. Ми купували і приціли, і прилад для радіоелектронної боротьби з БПЛА, квадрокоптери, бронежилети, каски, турнікети, медичні засоби та багато іншого. Вчасно реагувати на потреби військових нині вкрай важливо, мусимо в тилу забезпечувати їх усім необхідним, – розповідає голова правління Фонду Катерина Шкльода. – Суспільство готували до того, що ця війна буде схожою на марафон. І ми таки бачимо, що війна стає затяжною. Однак ми готові до цього виклику. Тому що наша єдина мета – перемога».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Васько Показати IP 20 Червня 2022 17:14
Містам потрібна нова ідеологія https://cutt.ly/5KhgHJG

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus