USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцька міська рада придбала для військовослужбовців 7 рацій Motorola

29 Квітня 2023 14:25
Луцька міська рада закупила сім портативних радіостанцій для розвідроти волинської тероборони.

Ще на початку квітня до міського голови Ігоря Поліщука з відповідним листом звернулася дружина бійця 100-ї бригади ТрО Ірина Белоцька, про це повідомляють у Луцькій міській раді.

Повідомила: військовослужбовці конче потребують засобів зв’язку. Йдеться про рації, тож просить муніципалітет посприяти у їх закупці.

Очільник Луцької громади одразу відгукнувся на прохання лучанки. Виділив понад 200 тисяч гривень на потреби тих, хто наразі перебуває на передовій. Рації волонтери шукали три тижні, адже вимоги до них були особливі: це мала бути портативна радіостанція MOTOTRBO DP4800, що є інноваційною розробкою бренду Motorola. Діапазон частот пристрою – 136-174 МГц (VHF), кількість каналів – 1000, тип АКБ Li-Ion, радіус дії – до 25 км.

Усього вдалося закупити сім таких рацій. І вже незабаром вони відправляться, за словами Ірини Белоцької, на Лиманський напрямок. Жінка, котрій з рук у руки передали дороговартісну техніку, щиро сподівається, що необхідні для розвідників засоби зв’язку пришвидшать українську перемогу. Вона подякувала Луцькому міському голові Ігорю Поліщуку за швидке реагування та небайдужу позицію.
Як ми писали, для потреб військовослужбовців 100-ї окремої бригади територіальної оборони працівники Луцького комбінату шкільного та студентського харчування придбали автомобіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тур Показати IP 29 Квітня 2023 14:48
не густо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus