USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Луцька міськрада звернеться до парламенту щодо змін до податкового кодексу

21 Квітня 2015 12:38
Підтримати внесення змін до Податкового кодексу України щодо мінімального розміру орендної плати закликатимуть Верховну Раду обранці луцької громади.

Проект рішення про звернення до Верховної Ради України щодо підтримки проекту Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо мінімального розміру орендної плати)» розглянули під час засідання постійної комісії міськради з питань

земельних відносин та земельного кадастру 21 квітня.

Як повідомив начальник управління земельних ресурсів міської ради Сергій Шабала, існує проблемне питання щодо оренди земельних ділянок громадянами. Так, торік був ухвалений закон про антикризові заходи, відповідно до якого мінімальна ставка орендної плати встановлена на рівні 3%, в тому числі для громадян, які мають земельні ділянки в межах червоних ліній або для городництва.

Торік депутати зверталися до Кабміну із проханням переглянути питання, адже за 5-6 сотих городу громадянам доводиться сплачувати 5-6 тисяч гривень, що в 33 рази більше, ніж раніше. Наразі у Верховній Раді зареєстрований новий законопроект іншого змісту, щодо доведення реальних цифр

орендної плати для ділянок, які використовуються як неприбуткові.

На підтримку законопроекту висловилася Асоціація міст України, адже подібна проблема існує не лише у Луцьку.

Проект рішення про звернення до парламенту із закликом підтримати законопроект підтримали члени земельної комісії міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus