USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Луцька поліклініка отримала два нові автомобілі

27 Жовтня 2020 14:39
КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» № 1 отримав два нові автомобілі Citroen Berlingo.

Про це повідомили на сторінці закладу у фейсбуці, пише Конкурент.

Купівля автомобілів успішно відбулася в системі ProZorro з третьої спроби проведення торгів, які виграло ТОВ «ТД АВТОЦЕНТР ПОДІЛЛЯ». Станом на 26 жовтня авто розташовані на території підприємства та очікують на реєстрацію.

Як зазначає директор КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» Ігор Гнетньов, такі автомобілі є вкрай необхідні для потреб центру сьогодні, адже наявний автопарк уже застарів та потребував оновлення. А завдяки цим новим автомобілям буде забезпечено безперебійне перевезення сімейних лікарів, медикаментів, аналізів та ін. Також на базі центру працює дві мобільні медичні бригади для реагування на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 та мультидисциплінарна команда з надання послуг мобільної паліативної медичної допомоги дорослим та дітям, які потребують постійних перевезень.

До слова, придбані автомобілі розраховані на міський цикл руху та відповідають екологічним нормам ЄВРО-5.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus