USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Медикам амбулаторій на Волині купують 47 автомобілів

2 Червня 2020 16:23
Восени медичних працівників амбулаторій загальної практики сімейної медицини у Волинській області забезпечать службовим автотранспортом.

Відкриті торги на придбання 47 автомобілів для медиків 2 червня оголосив департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації. Тендерні пропозиції прийматимуть до 3 липня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 10 серпня.

Очікувана вартість закупівлі автомобілів становить 23,5 мільйона гривень.

Службовий транспорт медичні працівники амбулаторій, як заплановано, мають отримати до 30 листопада поточного року.

Закуповують 47 автомобілів Renault Duster або еквіваленти.

Машини мають відповідати всім вимогам чинних стандартів у частині безпеки дорожнього руху, експлуатації та екологічної безпеки, повинні бути новими, виготовленими не раніше 2020 року.

Автомобілі повинні мати здатність пересуватися дорогами низької якості і поза дорожньою мережею, а також долати штучні та природні перешкоди без залучення допоміжних засобів. Крім того, техніка повинна бути економічною, не вибагливою в експлуатації та стійкою до зовнішніх чинників зносу.

Гарантійний термін обслуговування одного легкового автомобіля має становити не менше трьох років або 100 тисяч кілометрів пробігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus