USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька поліклініка потребує ремонту басейну

16 Серпня 2016 18:11
Малий басейн, який розташований у Луцькій дитячій поліклініці, може приймати мам з дітками першого року для лікувальних процедур. Та для цього треба басейн відремонтувати.

Про це стало відомо під час виїзного засідання комісії з постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови сьогодні, 16 серпня.

Так, депутати оглянули приміщення басейну, в якому займаються мами з дітками-груднячками, дітками з ДЦП, з захворюваннями опорно-рухового апарату, з неврологічними захворюваннями. Приміщення – після ремонту, з добротними душовими кабінками, заміненою сантехнікою.
Та по сусідству є малий басейн, де мами з малятами до року легко могли б займатися.

Однак, басейн не бачив ремонту з моменту введення в експлуатацію приміщення поліклініки. За 26 років, басейн помітно «обшарпався», тож чекає свого часу.
Зі слів головного лікаря Луцької дитячої поліклініки Оксани Лєщинської, за підрахунками управління капітального будівництва трирічної давності, на ремонт цього приміщення потрібно було 300 тисяч гривень.
Нині вартість цих робіт, звісно, вища, і може сягати півмільйона. Найвартісніші роботи – заміна водопровідної системи, яка застаріла.
Щоправда, на порядку денному засідання депутатської комісії, питання матеріального забезпечення поліклініки не стояло. Відтак, вочевидь, з часом заклад муситиме звертатися до міськради проханням виділити кошти на ремонт басейну для груднячків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus