USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька соцслужба просить гроші на нове робоче місце

24 Березня 2016 10:54
Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді просить 28 тисяч з міського бюджету на оплату праці бухгалтеру.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 березня повідомила начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова.

Так, з її слів установа просить міську владу надати їй кошти у сумі 28 тисяч гривень на оплату праці бухгалтера, мовляв, Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді гостро потребує створення такого робочого місця.

Однак, таке прохання викликало неоднозначну реакцію в депутата Луцької міської ради Сергія Були. Обранець громади засумнівався у тому, чи потрібно настільки малочисельному підприємству мати власного бухгалтера.

«Я не впевнений, що введення нової посади є доцільним. Також не впевнений, що варто створювати нове робоче місце за посадою бухгалтера, адже за станом на сьогодні систему подачі фінансових звітів дуже спростили. Загалом бухгалтер потрібен всього лиш для нарахування заробіних плат і ще декількох операцій. Тож ці функції можуть виконувати й бухгалтери з міськради, для яких така робота займе максимум 2 додаткові години в місяць», - зауважив обранець громади.

Луцькі обранці громади все ж підтримали питання про внесення змін до рішення міської ради «Про бюджет на 2016 рік».

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що З проханням надати кошти із міського бюджету на придбання реанімацінйих аптечок, а також на ремонт службових транспортних засобів звернулась до міської ради патрульна поліція Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 24 Березня 2016 11:20
Гроші на вітер....А вМіській раді 5 бугалтерів навіщо....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus