USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька волейболістка – найрезультативніша у збірній

14 Січня 2015 21:00
У сербському місті Суботиця відбулися відбіркові ігри за право потрапити до фінальної частини чемпіонату Європи U-18. Кольори національного прапору захищала також гравець луцької ВК "Континіум-Волинь-Університет" Тетяна Яцків.

Згідно з результатами відбіркового циклу, Тетяна стала найкращим бомбардиром збірної. В її активі – 42 м’ячі.

"Мені приємно, що наш гравець став найрезультативнішим", - зізнається головний тренер ВК "Континіум-Волинь-Університет" Богуслав Галицький.

З його слів, це піднімає престиж клубу. Тетяна хоче грати волейбол і робить все для того, аби підняти свій рівень гри.
У Суперлізі за луцьку команду Яцків виступає з 15 років. На момент свого дебюту в еліті українського волейболу вона була наймолодшим гравцем ліги.

Перед цим Тетяна у складі ВК "Континіум-Ковель" виграла "золото" Вищої ліги.

Волинянка виступала під 14 номером. Збірній Україні протистояли команди Франції, Сербії та Швейцарії. Згідно рейтингу національних збірних жіночих команд U-18 Європейської конфедерації волейболу за станом на кінець 2014 року найвище розташувалась Сербія – 2 місце. Україна займала 14 сходинку, Франція – 18. Збірна Швейцарії у рейтинг не вносилась.
Першого ігрового дня підопічні Ольги Датій здолали француженок. Це була перша очна зустріч цих двох команд, тому результат був непередбачуваний.

Українки просто продемонстрували свою найкращу гру і цього, зі слів головного тренера Датій, було достатньо.

Україна – Франції – 3:1 (25:14, 21:25, 25:12, 25:21)

З неба на землю збірну України опустили господарі майданчику. Збірна Сербії безкомпромісно розгромила "жовто-блакитних".

Україна – Сербія – 0:3 (15:25, 10:25, 11:25)

З командою Швейцарії у нашої команди точилася боротьба за кожен м’яч. Українкам неймовірно пощастило, що перші дві партії на тайбрейку вони записали на свій рахунок. Саме впевненіша гра у відповідальні моменти дозволила нашій збірній вибороти перемогу у цій грі.

Швейцарія – Україна – 1:3 (24:26, 24:26, 25:21, 20:25)

На жаль, українська команда не потрапила до фінальної частини ЧЄ U-18, та наші дівчата набули безцінного досвіду міжнародних змагань. Минулого року поїздки наших спортсменів на багато юнацьких міжнародних турнірів скасували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus