USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Хімік» дав хороший урок волейболісткам: повний провал луцького клубу

26 Січня 2014 08:00
У матчі-відповіді дев’ятого туру жіночої Суперліги волейбольний клуб (ВК) «Хімік», як і в перший день туру, не дав луцькому ВК «Континіум-Волинь-Університет» виграти хоча б одну партію.

«Континіум-Волинь-Університет» - «Хімік» - 0:3 (14:25, 12:25, 19:25).

Нічого корисного з першого ігрового дня лучанки для себе не почерпнули, а навпаки заграли ще гірше. Повний провал прийому і зв’язки у волинянок засвітив на табло розгромний рахунок – 14:25.

Інтригуючи розпочався другий сет. До першого технічного тайм-ауту луцький «Континіум» зумів організувати непоганий відрив – 8:3. Та зрадівши зарано, вони дозволили зідійснити супернику грандіозний кам-бек в 11 м’ячів – 8:14. Відповідно команда Богуслава Галицького «посипалася» не лише в психологічному плайні, а й у тактичному. Зв’язка Анна Житовоз боялася грати на першу лінію і пасувала лише на краї сітки, тим самим вона дуже спростила гру. Так, суперник вже знав кожен крок лучанок наперед – 12:25.

Спробували волинські волейболістки зібратися в останній партії. Було видно хоч якісь успіхи у роботі над помилками. Вболівальникам моментами здавалося, що бодай один сет місцева команда виграє. Але на голову вищий «Хімік» зумів повернути курс гри на свою користь – 19:25.

«Я вважаю, що нам дали гарний урок. «Хімік» від нас не на дві, не на три, а на п'ять голів сильніший. Тому вони можуть в будь-який момент зібратись і вигравати. Приємно, що ми моментами бачили боротьбу, - розповідає головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький. – Наше завдання на ці ігри було виявити свої «хворі» місця, як кажуть в спорті. Ми їх знайшли».

Після дев’яти турів волинянки далі залишаються на п’ятому місці «турнірки». Лучанки мають тиждень, щоб «залікувати» браки і відправитися на гру десятого туру Суперліги у Вінницю, де команда зіграє з місцевим «Кряж-Медуніверситетом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus