USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» помірялася силами з «Буковиною»

7 Лютого 2014 21:17
Сьогодні дубль луцької «Волині», який тренується під Ужгородом у селі Кам`яниця, зіграв два поєдинки із чернівецькою «Буковиною». Планувалося, що лучани матимуть один спаринг із буковинцями, але за згодою команд, аби надати більше ігрової практики усім виконавцям, ухвалили відіграти два матчі за скороченим регламентом – два тайми по 30 хвилин, інформують на офіційному сайті команди.

У першому спарингу «Волинь» зіграла у такому складі:

Ярмощук – Малецький, Малик, Р. Воробей, Шаповал – Коломієць, Карасюк, Булига, А. Никитюк – Зінкевич (Коблюк, 31) – Бабій.

Досвідчені гравці «Буковини» намагалися більше контратакувати, лучани ж контролювали м’яча, будуючи позиційні атаки. Результат вирішили власні необов’язкові помилки «молодіжки» «Волині». На четвертій хвилині гості замкнули простріл із лівого флангу атаки, а на 56-ій, під кінець матчу, реалізували пенальті, призначений за гру рукою. Отож, 0:2 на користь «Буковини».

За кілька хвилин на поле вийшли інші склади в обох командах. Більш молодші «хрестоносці» переграли візаві 4:1. Заспів перемоги зробив Максимук. Він на 14 хвилині обікрав захисників, вийшов на ворота, але тільки з третьої спроби Дмитру вдалося пробити кіпера та захисників – 1:0. Через 8 хвилин буковинці рахунок зрівняли після незбагненної помилки захисту та воротаря, які фактично вивели нападника чернівчан на порожні ворота – 1:1. Але на перерву команди пішли за переваги «Волині». На 26 хвилині під час контратаки Форсюк вивів у прорив Дудіка й Артем у падінні проштрикнув м’яча у кут воріт – 2:1.

У другому таймі перевага «волинян» стала більш відчутною. На 38 хвилині комбінація Кулина-Форсюк-Дудік завершилася влучним ударом останнього – 3:1. Розгром довершив Форсюк, цього разу йому асистував Артем Дудік – 4:1.

Склад «Волині» у другому спарингу із «Буковиною»:

Марчук – Байбула, Малик, Харченко, Байбула – Тетеренко (Кулина, 31), Стрижеус – Максимук, Дудік, Коблюк – Форсюк.

Наступний контрольний поєдинок лучани зіграють у неділю 9 лютого. Об 11.00 на полі «Камелоту» команда Федюкова зустрінеться із ФК «Середнє».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus