USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» зіграла унічию на зборах у Туреччині

27 Лютого 2018 19:38
Луцька «Волинь» провела черговий контрольний матч на других зимових зборах, які проходять в Туреччині.

Спаринг-партнером команди Віктора Богатиря став «Нествед», який представляє інтереси другого дивізіону Данії, інформує ua-football.

Поєдинок завершився з рахунком 1:1.

У першому таймі обидві команди створили по одному стовідсотковому моменту, однак кожного разу виконавцям вирішальних ударів не вистачало якихось сантиметрів для влучного завершення своїх атак. Ситуація у грі змінилася на початку другого тайму, коли суперники скористалися випадковим непорозумінням нашого голкіпера та захисників та відкрили рахунок у матчі, йдеться у огляді прес-служби луцького клубу.

Заміни від Віктора Богатиря дещо підсилили гру лучан, і останню частину поєдинку «червоно-білі» провели ударно. Іранський легіонер «Волині» Ханазарі Сіаваш міг і сам зрівнювати рахунок – після його удару голкіпер з неймовірною важкістю перевів «кулястого» на кутовий. На 85-й хвилині його ж прорив не за правилами зупинили данські суперники – однак свисток арбітра замість логічного пенальті промовчав. Утім, справедливість відновилася за якусь хвилину: Сіаваш, отримавши пас від Назарія Мухи, зряче покотив на набігаючого Вадима Страшкевича, який «поклав» м'яч у дальню дев’ятку. 1:1 – «Волинь» демонструє характер та готується до наступних товариських поєдинків у Туреччині, зокрема проти «Кизил-Жара» з Казахстану. Матч запланований на 3-е березня.

ЧИТАТИ ЩЕ: «НА ЗБОРАХ ПОБАЧИЛИ, ХТО НА ЩО СПРОМОЖНИЙ», - ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР «ВОЛИНІ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus