USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцька мерія просить у центру зайнятості безробітних для прибирання парку

14 Липня 2009 11:10
Заступник міського голови, начальник відділу екології мерії Борис Сорока попросив міський центр зайнятості направити два десятки безробітних для впорядкування центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Про це йшлося сьогодні, 14 липня, під час оперативної наради в муніципалітеті, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Зокрема Борис Сорока звернувся до керманича міського центру зайнятості Едуарда Неймарка із проханням спрямувати на впорядкування централнього парку двадцять осіб – 15 чоловіків та 5 жінок, щоб влада змогла навести лад у парку до Дня Незалежності.
Також заступник градоначальника попросив чиновників попрацювати із керівниками підприємств та установ стосовно благоустрою скверів, парків та вулиць поблизу організацій. «Деяким керівникам про це треба нагадувати, а декому – і три-чотири рази», – додав Борис Сорока. 
Окрім того, він розповів, що з понеділка Держекоінспекція перевірятиме, яке в Луцьку становище із побутовими відходами. Тому пан Сорока попросив комунальників простежити, щоб у місті не було стихійних сміттєзвалищ, адже штрафи, які «впаяють» інспектори – досить немалі.
Градоначальник Богдан Шиба додав, що з цього приводу виконком міськради прийме окреме рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 14 Липня 2009 11:54
напевно вони думають ,шо безробітні є безкоштовною рабсилою....СОВКОВЕ БИДЛО,ШЕ ДАЛЬШЕ КЕРУЄ...за все треба платити...
Анонімор Показати IP 14 Липня 2009 12:53
хай мерія виловлює те малолітнє пяне бидло яке бухає і смітить в парку, і заставляє його прибирати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus