USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька мерія веде переговори з підприємцями з вулиці Замкової. ВІДЕО

12 Серпня 2009 15:05
Уже третій день поспіль луцька мерія проводить переговори із підприємцями на Замковій. Сьогодні таке «спілкування» завершилось написанням звернення до міського голови, - повідомляє 12 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів один із торговців, повторно за ліквідацію торгових місць на вулиці Замковій взялися ще у четвер, 6 серпня. У той день відповідні служби по завершенні робочого дня зрізали огорожу при в’їзді на Замкову з вулиці Глушець. Наступного ддня ліквідували огорожу з протилежної сторони.
 
А вже з понеділка розпочались переговори підприємців із мерією. До сьогодні начебто із цієї причини торговці не мають можливості продавати свою продукцію.
 
Як вихід із ситуації, директор департаменту підприємництва Луцької міськради Олександр Козлюк запропонував підприємцям працювати на госпдворі Центрального ринку, де можна було б облаштувати два торгових ряди. Однак попередив, що місця на всіх там не вистачить, тому хто перший займе, той і торгуватиме. Другий варіант – десять місць на ринку «Привіз».
 
Деякі продавці виявили бажання зголоситись на першу пропозицію, однак все ж таки вирішили переговорити з цього приводу з рештою підприємців. На це вони попросили як мінімум один день. Коли ж Олександр Козлюк залишив територію ринку, торгівці розділилися на невеликі гурти – одні обговорювали ситуацію, дехто продовжив торгівлю, інші написали звернення на ім’я міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 17:48
якщо всі організовано перейдуть в один ряд, то від того не втратять не продавці не покупці.А міська влада всеж зважає на людей, бо торгівля на прилеглій до ринку території не є торгівлею на ринку, відповідно могли не вмовляти а штрафувати!!!!!
Анонім Показати IP 12 Серпня 2009 18:09
Дорога для пересування людей і транспорту, а торгуючі нехай працюють у відведенному місці та сплачують податки!!!!! А то купувати є в кого, а коли куплений товар не придатний до вжиання то винуватців годі шукати, або коли замість 10 кіло помідорів 9 - я не я і хата не моя. Правильно тепер хоч будемо знати у кого купуємо, е місце - значить за кимось воно числиться, хтось за нього сплачує, відповідно покупці будуть більш захищені.
Анонім Показати IP 13 Серпня 2009 15:20
Ураїнська національна жаба давить покупців, а ми не лише для себе працюємо але й для вас шановні міщани, і наш кусок хліба ой не легкий, та й до нього ще й талан треба мати. Ви ж самі розумієте, до ні за які гроші не переступите моральний бар`єр і не станете поруч поторгувати. Ви ліпше будете шукати бюджетної роботи і отримувати за місяць від держави 1200грн., а потім плакатися, що вас недооцінили і ви як цінний спеціаліст маєте претендувати на достойну заробітну платню розміром десь 2500$ від держави. А ми, підприємці, не плачемося: торгується у всіх по різному - можемо й тисяч 7грн наторгувати за місяць, та з них вам, шановні покупці до пенсійного фонду гроші заплатити, податки затянуть з закупкою товару тисяч так 4,900 і рахуйте, що нам лишається. Та ми не сидимо склавши руки а працюємо на усе суспільство. А що є серед нас безвідповідальні люди, що крам бракований підсовують, чи обважують - то це треба присікати на корню. На те - контролюючі органи, яким ми податки платимо, аби вони контролювали. А ви на роботі усі сумлінно працюєте? і хабарів не берете, і приписками своєї доленосно переможної роботи не займаєтеся? А виправдання собі придумаєте враз - держава не дооцінила ось і беремо хабаря від перекорченого у судоргах хворого, йому ж бо легше допомогти коли родичі до кишені всунуть кілька гривень, а так - немає часу бо зайнята. Тому не критикуйте, а працюйте і за собою дивіться. А підприємцям зараз на старому ринку наступають на горло, бо у багатьох - це єдиний метод існування. А міська рада - хоче нас розігнати, для того, аби збудувати торговий центр і тих, хто стягнеться з останнього змусять платити орендну платню, як у Юванті, а хто не збере мзди - йди геть, хоч проторгував тут пів - життя. Та тільки за комфорт треба буде платити і найдешевший по сг продукції ринок перетвориться у найдорожчий, бо зявиться ще один посередник у особі бізнесмена чи групи бізнесменів, що збудують нове приміщення. Якби не бандитський стиль міської влади то підприємцям запропонували розроблену пільгову програму кредитування у новому торговому центрі, де вони могли б викупити з часом свої місця і працювати з вищім рівнем сервісу. А у такий стиль як це робиться нині - то простий переділ сфер впливу: дрібних задушити, а крупні отримають надприбутки. Читаймо забутий "Капітал" і нічого відтоді не змінюється на жаль. Знайдеться на старому ринку лідер серед підприємців - доб`ємося цивілізованого вирішення питання, ні то розгонять на...
Анонім Показати IP 14 Серпня 2009 10:16
от в цьому ряду полюбляють торгувати темношкірі: деякі обличчя там за кілька років так примелькались, шо як у себе вдома... випадок: лучанка купує кавуна у малолітнього абрека - той пропонує спробувати, вирізає шматок і протягує жінці. Та, помітивши шо какавун не спілий, відмовилась. Той хлопчина обложив жінку матами, змушував купувати того кавуна, а в кінці-кінців послав її... сусіди, наші, не ворухнулись. тут хтось писав про податки і вищий рівень сервісу... шкода тільки тих, хто купив котейнери над дорогою - шо з ними буде...
вого КРОК Показати IP 17 Серпня 2009 04:04
Проблемне місце погоджуюсь.Але є декілька-ЧОМУ? Чому так вперто міська влада наводить лад саме на цій землі? Є маса нагальніших проблем.Чому в Луцьку в принципі немає доріг наприклад.Нічого,поїздим й так.Не на часі ремонтувати?Чому в Луцьку парк (поруч)схожий на ліс з рудиментами смітника в якому прогулюватись ввечері не рекомендується.Навести лад не на часі?Чому в місті взагалі НЕМАЄ пристойних зон відпочинку?Чому всі сили Луцької міської ради (міськвідділ УМВС,муніципальна міліція,управління й відділи виконкому і т.д)кинуті на боротьбу з зграйкою підприємців,які можливо не зовсім коректно ведуть свій бізнес,але ПРАЦЮЮТЬ не просять подаяння в держави,не йдуть красти чи будувати корупційні схеми а працюють.При сьогоднішній экономічній ситуації влада повинна на руках носити людей які намагаються хоть щось робити.Весь цивілізований світ підтримує свій бізнес а в нас:"Ви ще виживаєте,ви взмозі прокормити себе й свою родину ТОДІ МИ ЙДЕМО ДО ВАС!!!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus