USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька мерія виручила за землю на аукціоні 1,4 мільйона гривень

20 Листопада 2008 12:40
Із семи запланованих до продажу з аукціону земельних ділянок у Луцьку вдалося реалізувати лише п’ять. Дві інші будуть виставлені на повторні торги, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначила під час відкриття аукціону перший заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська, криза охопила банківську справу і промисловість, але не зачепила землю. «Я вважаю, що ви можете вдало вкласти гроші, бо земля для українців завжди була великою цінністю», – зізналася пані Соколовська.
Найдужче торгувалися учасники аукціону за лот № 5 – земельну ділянку площею 116 квадратних метрів на бульварі Дружби Народів для будівництва торговельного залу. Стартову ціну у 13,9 тисячі гривень вдалося в підсумку побити в дев’ять разів – до 122 тисяч гривень.
Найдорожче продали земельну ділянку площею 9,8 тисячі квадратів для будівництва спорткомплексу, яку виставили на торги лотом № 4.  За неї вдалося виручити 800 тисяч гривень при стартовій ціні 609 тисяч.
Загалом за п’ять земельних ділянок до міського бюджету має надійти понад 1,4 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus