USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька міська рада врятувала «Луцьк» від спеки

15 Липня 2008 09:17
Корабель військово-морських сил України корвет «Луцьк» отримав шефську допомогу від Луцької мерії . Про це розповів депутат Луцької міської ради Ігор Давидов 15 липня репортеру «Волинських Новин». 
Луцький депутат, окрім привітань від муніципалітету, привіз на корвет «Луцьк» кондиціонер, який закупили за кошти мерії. За словами пана Давидова, допомога кораблю надається постійно. Щороку шефи із обласного центру Волині закуповують і презентують морякам судна необхідну побутову техніку, яка сприятиме покращенню проходження служби. «Це велика гордість, що цей корабель носить ім’я нашого славного міста. Отож, ми маємо проводити суттєву роботу, щоб допомога корвету надавалася постійно й у повній мірі», – зазначив депутат Луцької мерії.
Довідково: 
Депутат Луцької міської ради  Ігор Давидов був направлений на святкування Дня Військово-Морських Сил 6 липня як офіційний представник міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus