USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Луцька «швидка» помиляється з інфекційними діагнозами на 35%

2 Червня 2009 18:16
Приблизно 40 діагнозів із 129- ти луцькою «швидкою» були поставлені неточно. Про це час наради в управлінні охорони здоров’я Луцької міської ради сказала завідуюча епідеміологічним відділенням Луцької міської СЕС Валентина Новачевська, – інформує 2 червня репортер «Волинських Новин».
 
«В проекті наказу ми написали, що їм підучитися треба, провести якийсь семінар», – розповіла пані Новачевська. Наприклад, із 129- ти хворих, яким було встановлено діагноз гострої кишкової інфекції на станції швидкої медичної допомоги, – у 35%, а це приблизно 40 діагнозів, – було знято діагнози як неінфекційні, – озвучила дані медик. Пані Новачевська порадила лікарям розпитувати людей детальніше, бо «якщо вже людина потрапляє в інфекційну лікарню, то з ними там уже дуже важко говорити».
 
Окрім того, медики нарікали й на інші проблеми «швидкої». Наприклад, одна з них – дезінфекція машин.
 
За словами головного лікаря Луцької міської клінічної Лариси Духневич, цьогоріч в очолювану нею установу, у приймальне відділення, «швидка» привезла 13 хворих на кишкові інфекції. Звісно, медик не задоволена станом речей.
 
«Треба думати, як покращити ситуацію, а не скидати на «швидку» все: і інфекційних возити, і хірургічних хворих, я їх розумію, бо якщо в них є можливість це робити, то вони мусять робити», – сказав начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus