USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцька влада буде домовлятися із сільрадами через Генплан

7 Липня 2009 13:10
Межі облцентру Волині без компромісу із сільрадами навколишніх сіл розширюватися не будуть. У цьому сьогодні, 7 липня, під час прес-конференції запевнив міський голова Богдан Шиба, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пана Шиби, зміни у межах населених пунктів можливі лише шляхом консенсусу. Адже відповідне рішення за умови згоди усіх сторін приймає Верховна Рада України. Наразі до Луцька попросилася лише Прилуцька сільрада із Ківерцівського району – минулого року вона зробили офіційне звернення про створення мікрорайону індивідуальної житлової забудови, - додав пан Шиба.
І взагалі, входження до меж Луцька якоїсь території – це вже проблема для міського голови. Адже треба тоді вкладати гроші у розвиток її інфраструктури, - зізнався Богдан Шиба.
Нагадаємо, голова Волинської ОДА Микола Романюк похвалив луцьку владу за підготовлений Генеральний план, але нагадав, що сільради мають погодити межі. Це ж питання, на думку губернатора, треба вирішувати за столом переговорів.
Очільник Луцької РДА Володимир Демчук теж вважає, що із прилуцькими селами мерії слід домовлятися.
Довідково:
Відповідно до затвердженого 22 червня на сесії Луцькради Генплану, площа міста має зрости із 42 -х кілометрів квадратних до 57-ми. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus