USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька влада хоче, щоб у саунах не голови ламали, а милися

30 Квітня 2009 10:21

Виконком Луцької міськради рекомендує обмежити режим роботи сауни на проспекті Грушевського до 24.00, оскільки до роботи закладу є два зауваження міліції. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами директора департаменту підприємництва Олександра Козлюка, до роботи сауни є два зауваження з боку міліції. Зокрема там фіксувалися бійки з «переломами голови», рук, щелеп. Міський голова Богдан Шиба іронічно поцікавився: «Що там у сауні вночі робити?»
 
Олександр Козлюк запропонував обмежити режим роботи сауни до 22.00.
 
Щоправда, після обговорення цього члени виконкому пристали на пропозицію міського голови Богдана Шиби про обмеження режиму роботи «переломної» сауни до 24.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus