USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька влада у липні розбереться, скільки грошей виділити на подолання бездоріжжя

27 Травня 2008 18:03

Як повідомляє 27 травня репортер «Волинських новин», за підсумками виконання бюджету за перших шість місяців 2008 року в мерії вирішуватимуть, скільки грошей потрібно на облаштування твердого покриття на вулицях, де його нема. Про це під час прес-конференції 27 травня розповів міський голова Богдан Шиба.
Богдан Шиба розповів: «Ми проробляли обстеження з новим керівництвом департаменту ЖКГ і з фахівцями-дорожниками всіх вулиць, провулків, дворів нашого міста, зафіксували існуючий на сьогодні стан – роботи дуже багато. Тому ми будемо передбачати додаткові заходи по ремонту доріг. Мається на увазі, що багато вулиць і доріг про які ми не згадуємо не мають покриття або воно настільки зруйноване, що його ознаки вже не проглядаються. Зокрема йдеться про вулиці на околицях, на периферії».
«За підсумками роботи першого півріччя в липні буде додатково перераховано і виділено кошти на проведення підготовчих робіт для влаштування твердого покриття на цих вулицях. Мається на увазі, у цьому році зробити їх під основу – висипати щебеневе покриття для того, щоб по ньому наступного року покласти асфальт. Буде проводитись ремонт не тільки проїзної частини, а й захисних зелених зон, пішохідних доріжок, велосипедних доріжок», - додав міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus