USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька влада відповідатиме по «Скайпу»

5 Вересня 2013 13:29
По 15 комп’ютерів на район виділили у рамках програми «Бібліоміст». Бібліотеки не лише отримали обладнання, а й працівників навчали ним користуватися. Про це розповіли під час прес-конференції з нагоди закінчення проекту «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування».
Ініціатива є частиною Національного плану дій «Партнерство «Відкритий уряд». Його реалізовувала громадська організація «Фонд розвитку місцевих громад».
Загалом на десяти тренінгах навчалися інтернет-премудростям 200 слухачів, серед яких не лише бібліотекарі, а й студенти та їх викладачі, безробітні, лідери місцевих громад.
Найпозитивніший результат проект продемонстрував у Нововолинську, де на базі бібліотеки, що повністю комп’ютеризована, створили громадську приймальню юстиції та надають безплатну юридичну допомогу.
Завдяки схожому проекту у Борисполі організували прийом громадян по мережі «Скайп».
«Це варто запозичити, та невдовзі у Луцьку слід очікувати таке нововведення. Це зменшить черги та внесе більші зручності у діалог із владою. Коли говориш по телефону – це одне, а коли бачиш очі співрозмовника, то спілкування більш відкрите», − вважають у Центрі адміністративних послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
AG Показати IP 5 Вересня 2013 15:41
безробітні лідери місцевих громад - так вірніше буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus