USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька влада всерйоз займеться пільговиками

19 Травня 2009 10:35
У Луцьку фахівці зараз розробляють варіанти для чіткого та максимального обліку пільговиків, які користуються послугами комунального транспорту. Цей підхід зумовлений тяжким фінансовим становищем підприємства електротранспорту, – розповів під час прес-конференції сьогодні, 19 травня, міський голова Богдан Шиба. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Міський голова зазначив: «Ми недаремно провели виїзне засідання виконкому на підприємстві електротранспорту, щоб виплата зарплати працівникам не виглядала як одноразова акція».
 
Наразі в мерії вже мають інформацію про фінансовий стан підприємства, яку глибоко проаналізують. За словами міського голови, аби стабілізувати ситуацію, це питання винесуть на сесію Луцькради.
 
Наразі одне із головних завдань – впровадження чіткого обліку пільговиків, щоб знати реальну картину із пільговими перевезеннями.
 
«Упродовж трьох місяців ситуація на підприємстві має бути вирівнена», – додав керманич міста.
 
Стосовно обліку пасажирів-пільговиків, то зараз фахівці розробляють кілька варіантів, з яких буде обрано, за словами пана Шиби, найоптимальніший. Однак поки що називати можливі варіанти градоначальник не хоче, – каже, що рано.
 
Окрім того, на Луцьке підприємство електротранспорту чекають і структурні зміни, однак «кадрової революції» не буде. За словами міського голови, влада хоче відділити мух від котлет – тролейбуси окремо, а маршрутки – окремо. Для цього, очевидно, у структурі підприємства буде створено профільні підрозділи, які відповідатимуть за окремі види транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus