USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька влада затвердила тариф на паркування

21 Серпня 2008 11:48
Виконком Луцької міськради затвердив тарифи на паркування для комунального підприємства «АвтоПаркСервіс». Про це 21 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».

Відтепер на комунальних парковках водіях доведеться викласти 3 гривні за годину простою автомобіля. Щоправда, при обговоренні питання виникло чимало запитань, зокрема – чи прийшло питання регуляторну політику. Як виявилося, тарифи передбачені квітневим рішенням Луцькради.
Водночас виконком скасував власне рішення півторарічної давності, відповідно до якого приватна фірма, яка надавала парковки, донині навіть не стала на облік як платник паркувального збору. Як пояснив у коментарі «Волинським Новинам» директор КП «АвтоПаркСервіс» Олег Матвіюк, найближчим часом у Луцьку буде створено 5-7 парковок, зокрема біля мерії, Старого та Завокзального ринків тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
перехожий Показати IP 21 Серпня 2008 11:58
Коли Луцьк - місто європейське стане дійсно європейським. Коли будуть розвішені знаки про спеціальні місця для паркування автомобілів, власники яких є інваліди. У цивілізованому світі згадані вище місця парковки розташовані поряд з входом усіх громадських закладів. А щоб хитрожопі псевдоінваліди їх не займали, передбачено конкретні штрафні санкції для порушників. Тому крім інвалідів там ніхто і не паркується.
Анонім Показати IP 21 Серпня 2008 14:28
Яка там цивілізація? Зелінський відкомандирований у зами готувати Шибі фінансову базу для наступних виборів.Маршрутки і парковки - це неврахований нал.Гроші складають у мішки і чекають виборів.Уточнення - ті, хто складає трохи вкрадуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus