USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьке підприємство електротранспорту очолює Костянтин Патракеєв

4 Вересня 2009 11:34
Відучора, 3 вересня, КП «Луцьке підприємство електротранспорту» очолює екс-начальник відділу транспорту і зв’язку Луцької міської ради Костянтин Патракеєв. Про це у телефонному коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк.
 
Окрім того, начальник управління кадрової роботи та нагород Луцької міської ради Віра Гудима розповіла, що наразі колишній директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Іван Кубіцький проходить стажування на посаду директора департаменту ЖКГ Луцькради.
 
Пан Кубіцький у телефонному режимі підтвердив цю інформацію: «Вчора я залишив усю документацію підприємства Костянтину Патракеєву і наразі стажуюся у міськраді», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Messerschmitt_Bf_109 Показати IP 4 Вересня 2009 14:30
Коллеги, а можна ж усе писати простіше і зрозуміліше. Наприклад (с) Відучора, 3 вересня, .. от навщо там те слово відучора? Можна взагалі просто напистати що "КП «Луцьке підприємство електротранспорту» очолив екс-начальник...". Цьому навчають у вищих навчальних закладах. У вас є вища журналістська освіта?
Анонім Показати IP 4 Вересня 2009 17:06
Кубіцкому не фіг чим занятись, шкода нормальний дядько.
Анонім Показати IP 4 Вересня 2009 18:14
Кубіцкий-достойна кандидатура.Він досвідчений комунальник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus