USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Луцькі баскетболісти програли. ФОТОРЕПОРТАЖ

17 Грудня 2013 15:21
У 5-ому матчі сезону у Вищій лізі баскетбольний клуб «Лучеськ-Університет» поступився на домашньому майданчику лідеру чемпіонату БК «СоюзБаскетУголь» - 51:80.

Зі стартового свистка лучани непогано давали бій гостям з Донбасу. У першій партії вони навіть зуміли організувати непоганий відрив — 17:10. Та до кінця першої 10-хвилинки господарі втратили перевагу в рахунку, але все ще були попереду — 19:17.

У другій чверті «СоюзБаскетУголь» помаленьку взявся за справу і в зичній для себе тактиці випередив «Лучеськ» в рахунку — 32:36.

Це одна із специфік гри команди-суперника. В першій чверті вони розганяються, в другій набирають темп, а вже в третій-четвертій просто суперників добивають.

Зазначимо, що в перших двох відтинках гри волиняни набралися багато фолів, тому суперникам було неважко розвинути успіх і збільшити відрив — 42:54.

В останньому періоді за рахунок більшої кількості влучних триочкових кидків команда з міста Шахтарськ здобула впевнену перемогу — 51:80.

Найрезультативнішим у матчі серед лучан був Дмитро Тихонов — 14 очок, а в гостей найбільше настріляв Максим Пархоменко — 17.

Цікаво, що за БК «СоюзБаскетУголь» грали двоє провідних гравців минулорічного складу БК «Волиньбаскет» - попередника БК «Лучеськ-Університет». Це центровий Вадим Рєка та форвард Олександр Коровяков.

У активі волинян дві перемоги та три поразки, що дозволяє їм посідати 9-у сходинку турнірної таблиці Вищої ліги.

Наступну гру луцькі баскетболісти проведуть у Харкові проти місцевого «Авантаж — Політехніка» у четвер, 19 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus