USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волиньбаскет-WOG» - «Миколаїв». Як це було. ФОТО. ВІДЕО

13 Листопада 2015 18:40
Саме обласному центру Волині випало останньому бачити дебют рідної команди на домашньому майданчику в Суперлізі Фаворит Спорт. Природно, що й ажіотаж у місті був відповідний – усі з таким нетерпінням чекали на матч між БК «Волиньбаскет-WOG» та МБК «Миколаїв», що перші вболівальники почали збиратися в залі обласної ДЮСШ ще за годину до його початку. Про це повідомляє Волинь Sport.

Почалася зустріч невеличким ривком господарів (5:0), особливо вирізнявся Віктор Герасимчук. Однак гості доволі швидко призвичаїлись до манери атак лучан, тому становище вирівняли (5:5). Надалі гра стала рівною з більшою кількістю втрат та неточних передач, тому результативність упала. Лучани всі зусилля в ці хвилини спрямували на те, щоб нейтралізувати Олексія Онуфрієва. Навіть проглядалася персональна опіка з боку Євгена Коровякова.

До середини першої чверті уже спробували відірватися корабели 7:11, 9:13, 11:15. І це при тому, що досвідченого Артема Чемякіна тренер МБК «Миколаїв» відверто беріг на більш пізній період гри. Волиняни будь-що хотіли рахунок зрівняти, проте поспіх грав із ними злий жарт. Підсумок стартової 10-хвилинки – 18:22.

Друга чверть почалася для «Волиньбаскета» двома поспіль перехопленнями, однак якщо перший вихід Едуард Федчук реалізував, то під час другого отримав блокшот. Хвилини зо дві цифри на табло вперто трималися 20:22. Та все ж до кінця періоду суперники «розкочегарились» і закінчили половину гри при 36:37.

Після великої перерви волиняни активізувались та вийшли вперед 41:37. Плюс гості заробили технічний фол. Але на бойовому настрою підопічних Сергія Кірлана це позначилося мало і вони доволі швидко ситуацію знову зрівняли – 42:41, 47:45.

У ці хвилини баскетболу було мало – йшла справжня чоловіча боротьба на грані фолу, адже поступатися не хотів ніхто, а тим паче БК «Волиньбаскет-WOG», якого гнали вперед ущент заповнені трибуни.

Закінчення третьої чверті ознаменувалося жвавою перестрілкою і звершилось рахунком 58:56.

У четвертій чверті вкотре комбінаційна гра краще пішла в «Миколаєва» і складалося враження, що саме гості закидають з більшою легкістю. В той час як лучани кожен заліковий пункт буквально вигризали. У такій боротьбі фоли чомусь набирали винятково гравці БК «Волиньбаскет-WOG». Чому? У глядачів теж виникало неодноразово до арбітрів це питання... Бо ж якось дивно виглядало - при жорсткій контактній грі гостьова команда за 8 хвилин не отримала жодного попередження.

За 3:05 до закінчення основного часу перевага була таки на боці гостей – 71:73. І як не намагалися господарі дістати миколаївців, та це їм не вдалося – 74:78.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Діма Показати IP 14 Листопада 2015 13:01
Навять не думав, що в Луцьку такий рівень баскетбольної команди. Та й організація навколо матчу була хороша. Видно, що клуб намагається розвиватися. Чекаю наступних матчів.
Вболівальник Показати IP 14 Листопада 2015 16:16
Щось Едік в цьому році не тягне....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus