USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Луцькі байкери вшанували пам'ять загиблих товаришів

18 Вересня 2016 22:50
Луцькі байкери згадали загиблих товаришів, життя яких закінчилося раптовою смертю в автокатастрофі.

Пр це повідомляють у прес-службі Волинської Єпархії.

Сьогодні, 18 вересня, у кафедральному Свято-Покровському храмі Луцька зібралися байкери, аби вшанувати пам'ять загиблих товаришів, чиє земне життя закінчилося раптовою смертю в автокатастрофі.

З благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта заупокійну літію відслужив голова єпархіального інформаційно-просвітницького відділу протоієрей Валентин Марчук, якому співслужили голова молодіжного відділу єпархії ієромонах Ілля (Вишневський) і диякон Тарас Футрук. Співав хор студентів Волинської духовної семінарії.

На церковному подвір'ї своїх господарів чекали понад тридцять потужних байків, а у храмі байкери, тримаючи у руках запалені свічки, молилися разом зі священиками. Дорога завжди вимагає особливої пильності, і так трапляється, що і не з вини самого байкера, але трапляються і аварії, які забирають молоді ще життя.

Диякон Тарас проголосив «Многоліття» волинським байкерам, а хор студентів семінарії проспівав їм «Многі літа».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергій Показати IP 19 Вересня 2016 00:21
Ніфонт в курсі, що Ілля Вишневський, незаконно хоче будувати церкву на МКС. Закони Божі та людські варто виконувати всім, а коли брали дозвільні документи на будівництво їхнього храму, підписи мешканців прилеглих будинків ніхто і не збирав, невідомо хто там розписувався.
Йа до Сергій Показати IP 19 Вересня 2016 09:36
МКС- міжнародна космічна станція?
Рм Показати IP 19 Вересня 2016 09:12
А ти що комунiст, що тобi церква мiшаэ.
тверезий мотоцикліст Показати IP 19 Вересня 2016 15:29
пяниця з 1 промільом благословляє... це смішно і трагічно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus