USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцькі базарники оточили департамент муніципальної варти

5 Лютого 2020 14:29
Підприємці Старого ринку оточили вхід в департамент муніципальної варти у Луцьку. Люди вимагають, аби до них вийшла керівниця муніципалів Юлія Сиротинська.

На місці працює поліція.

Нагадаємо, увечері, 4 лютого, департамент муніципальної варти приступив до примусового демонтажу незаконно встановлених конструкцій, однак цьому підприємці завадили.

Сьогодні, 5 лютого, луцькі базарники продовжують протестувати проти знесення старого ринку.

Згідно з рішенням Луцької міської ради 4 лютого розпочався примусовий демонтаж Центрального ринку, однак підприємці цьому завадили. Утім, як повідомили у міськраді, незважаючи на спротив підприємців і бездіяльність поліції, демонтаж продовжать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 5 Лютого 2020 14:48
Майдан підтримували,гроші збирали...от "базарники" його (безприділ) і отримали
Луч Показати IP 5 Лютого 2020 15:03
Стоп БАЗАР!!!
Пенсіонерка Показати IP 5 Лютого 2020 15:05
Ні за що простий люд не мають. Не бояться гріха думають повлазили в крісла і все можна. Бійтеся Бога. Йдіть на коспроміс з простими люльми ви ж влада повинні це не таким чином врегульовувати.
Анонім до Пенсіонерка Показати IP 5 Лютого 2020 15:21
По вашому компроміс це повністю слухатись вимог базарників?
Компроміс до Анонім Показати IP 5 Лютого 2020 16:34
Компроміс це не в усьому слухатися базарників, а вислухати більшість мешканців міста, навести порядок на ринку, а не нищити його, бо комусь з наближених, або їм самим там треба щось збудувати. Можна було прийти раптово та перевірити податки, інші папери, якщо немає при собі, то запросити на якийсь день з усіма паперами. Якщо все в порядку, то в порядку, якщо ні - дати тиждень, два на усунення недоліків. Знову перевірити, якщо не виконали, то допобачення. Такі дії підтримає кожен у місті, а от ламати з коліна бо так хочеться щось собі урвати (бо для людей це мародерство нічого не дасть) то це чистий кримінал. А вони що зробили - прийшли і демонстративно показали що всі на ринку погані, не платять податки тощо. Але ж не всі такі. А тепер розповідають що он бач як було. Було і є все незаконно з обох сторін, а тому має бути відкат ситуації і компроміс! Як казала розумна людина - якщо не знаєш як діяти в даній ситуації, то дій по закону, а закон не на стороні міськради.
Базарник Показати IP 5 Лютого 2020 15:33
Вся влада базару! Взяли міську раду, візьмемо і замок. Все під лотки, все під контейнери. Ми рушійна сила суспільства.
Народна прокуратура Показати IP 5 Лютого 2020 15:47
А коридор ганьби для муніципалів буде? Бо щось сумно
Поліщук Показати IP 5 Лютого 2020 16:38
Пропоную базар перенести на Театральний майдан. Виторг буде більший!
Анонім Показати IP 5 Лютого 2020 17:46
А де поліція? В муніципалів авто стоять з порушенням ПДР. На штрафмайданчик їх!
Отакої... до Анонім Показати IP 5 Лютого 2020 19:01
Відірвати їм яйця...
Вася Показати IP 6 Лютого 2020 21:09
Всю вільну землю в місті держиморди роздерибанили тепер взялися за ринок. Муніципальна варта перетворилася в тітушню,яка відпрацьовує бабки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus