USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розмальовані стіни Луцька не дають спокою депутату

28 Лютого 2015 15:09
Замалювати врешті непривабливі написи на фасадах луцьких будинків просить депутат Аскольд Пекарський.

Відповідний запит від оголосив під час чергової 71 сесії міськради.

Нагадаємо, під час попереднього сесійного засідання, луцькі депутати підтримали запит Аскольда Пекарського, який просив комунальників замалювати, на його думку, непривабливі «художества» райтерів на фасадах міських будинків.

Однак він повідомив, що на його ім’я надійшла всього лише стандартна відписка, мовляв, комунальні служби постійно проводять роботи з благоустрою. Зокрема й фарбують фасади будинків.
Однак депутата така відповідь не задовольнила. Він зазначив: в Луцьку є будинки, де незрозумілі написи, виконані балончиками, не зафарбовуються роками. А розписані стіни, подекуди й нецензурщиною, честі місту не додають. Відтак, він попросив повторно підтримати його запит.

До слова міський голова Микола Романюк, виправдовуючи комунальників, зазначив: ще ніхто не привів за руку горе-художника. А часто місцеві мешканці добре знають, чиї діти (онуки) бавляться фарбами, розмальовуючи під’їзди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
добряк Показати IP 28 Лютого 2015 18:22
малолеткі криворукі бісяться при чому не з бідних сімей 1-балончік 40 гр ,виловити і заставити заплатити за ремонт,це справа участкового а як що не зловить, хай мент красить з своєї кишені от і стімул буде краще працювати
хех Показати IP 28 Лютого 2015 20:54
Не мєнт,а мусор
Вінстон Показати IP 28 Лютого 2015 21:41
Якщо всяка па***а намальовано то зафарбовувати потрібно, а якщо щось класне та прикольне - то нехай буде. І стіни побиті закриє!
Юрист Показати IP 1 Березня 2015 09:01
Це просто в місті Луцьку бездіевий мер!!! Потрібно правоохоронним органам призначити премію .за затримку отих горе митців, виписати штраф за малюнок та показати по телебаченню щоб згадка була, та ремонт за рахунок батьків! І тоді місто буде чистим та привабливим.
Zozulechka Показати IP 1 Березня 2015 12:10
Так найцікавіше, що левова частка тих "закарлюк" - якраз на стінах будинків по Богдана Хмельницького, на шляху до міської ради)
хат Показати IP 1 Березня 2015 14:15
цей пєкарський, нехай розповіть про свої алюмінієві г**нофапи..а то у нас все дозволять продажні "архітектори"...
123 Показати IP 1 Березня 2015 15:45
антон пекарський вже-пару років обіцяє реставрувати дитячий майданчик у своєму дворі-люди вірять-а він нічого не робить-глядить бар в обл лікарні-а про прохання мешканців буд 14 і 14а по соборності навідь і не думає-хто його вибирав-не знаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus