USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцькі депутати визначатимуть межі парку на Конякіна-Гордіюк

12 Травня 2015 18:45
Юридично оформити межі парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк зможуть обранці луцької громади під час найближчої сесії міської ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 12 травня.

Проект рішення «Про надання КП «Парки та сквери міста Луцька» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж парку в районі вулиць Конякіна-Гордіюк», як нагадав член комісії Богдан Шиба, раніше вносили на розгляд депутатів під час січневої сесії міськради. Тоді він не набрав необхідної кількості голосів. Згодом затвердили детальне планування мікрорайону, проект його зонування, тож тепер, як запевнив депутат, немає підстав для того, щоб не ухвалити пропонований проект рішення та не давати змогу юридично оформити парк у мікрорайоні.

Члени комісії вирішили підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Радован Показати IP 12 Травня 2015 20:28
Парк - это святое. Не допускать строительства хижин и лачуг миллионеров там! А также всяких святош.
Микола Показати IP 13 Травня 2015 01:10
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus