USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцькі депутати звернулися до Києва через необґрунтовані тарифи на газ

25 Травня 2016 15:17
Необґрунтованою є ціна за газ – так вважають депутати Луцької міської ради, які надіслали відповідне звернення у Київ. Більше того, зазначають обранці громади, що більшість складової тарифу не вартість газу, а податки.

Про це йшлося під час пленарного засідання 9-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 25-го травня.

Відповідне звернення зачитав депутат Андрій Козюра.

«Минуло два роки відколи відбулася Революція Гідності. З того часу діюча влада тричі збільшила ціну на газ. Так, з 1-го травня 2016-го року встановили граничну роздрібну ціну на природний газ у розмірі 6 879 гривні за тисячу кубометрів, чим підвищили вдвічі ціну на газ для найбідніших верств населення. А це посилить соціально-економічну кризу. При цьому, вказаним рішенням повністю скасували «соціальну норму споживання» в обсязі 1 200 кубометрів на опалювальний сезон за ціною майже зі знижкою 50%.

Відповідно, просимо встановити обґрунтовані тарифи, які відповідатимуть стандартам життя в Україні», - озвучив коротко звернення депутат.

Звернення підтримала більшість обранців громади.

Прочитати текст звернення повністю можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Федір Т. Показати IP 25 Травня 2016 18:05
Минуло два роки відколи відбулася Революція Гідності. З того часу діюча влада тричі збільшила ціну на газ, на ел.енергію , воду , бензин, долар і т.д. З кожним днем життя все хуже і хуже . Шановні мужновладці ми вас туди обирали для чого , щоб ви над нами " проводили " експеременти, чи згідно ваших обіцянок створювали людям умови європейського життя ??? Пора вам дуже серйозно задуматися , терпець людей може увірватися ...!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus